Добре дошли в нашия магазин!
Филтри

Климатици

Избери по

Мощност (BTU)

Клас енергийна ефективност отопление

За помещения

Цена

768лв. - 2412лв.

Мини количка

Количката е празна.

GREE

GREE

GREE

14

продукти

«1 2»

Продукти

GREE GWH09AAB BORA ECO

Стандартен инверторен климатик - серия BORA. Най-ниска цена и висок клас енергийна ефективност А++/А+. С консумация при отопление само 0.77kW Това е едно отлично евтино решение за климатизация на малки помещения до 15кв.м.

Цена: 768.00лв.

Наличен

Брой:

Gree GWH09ACC FAIRY

Елегантен и стилен климатик от серията Fairy. Много добри технически характеристики на отлична цена. Вграден нагревател за отопление при -22градуса. Виско енергиийна ефективност А++/A+.Предназначен е за отопление и охлаждане на помещения до 15 кв.м. Вграден Wi-Fi модул за контрол и управление от телефона.

Цена: 864.00лв.

Наличен

Брой:

GREE GREE GWH12AAB BORA ECO

Климатици GREE серия BORA ECO. Нов модел, наследник на серията LOMO. Характеризира се с най-ниска цена и висок клас енергийна ефективност - SEER А++/ SCOP A+! С ниската си консумация на отопление и отличната цена, това е оптималното решение в ниския ценови клас за климатизация на помещения до 20кв.м.

Цена: 978.00лв.

Наличен

Брой:

Gree GWH12AAC FAIRY

Климатик от серията Fairy с вграден нагревател за отопление при ниски температури,  със много добри технически характеристики и на отлична цена. Висока енергийна ефективност. Климатикът е за отопление и охлаждане на помещение до 25кв.м. Има вграден от производителя wifi модул, посредством който можете да управлявате климатика от телефон или таблет

Цена: 1,086.00лв.

Наличен

Брой:

GREE GWH18AAD BORA ECO

Мощен климатик - серия BORA. Характеризира се с висока отдавана мощност, което го прави подходящ за инсталиране в помещения около 30-35кв.м. Висок клас на енергийна ефективност. Надеждно отопление на супер цена. Wi-Fi управление от телефон

Цена: 1,500.00лв.

Наличен

Брой:

Gree GWH09YD AMBER

Елегантен и стилен климатик от серията Amber. Най-високия клас на Енергийна Ефективност А+++/А+++. Отопление при -30градуса! Предназначен е за отопление и охлаждане на помещения до 20 кв.м. Вграден Wi-Fi модул за контрол и управление от телефона.

Цена: 1,584.00лв.

Наличен

Брой:

Gree GWH12YD AMBER

Климатик с висок клас на качество и най-голяма Енергийна ефективност А+++/А+++. Елегантен и стилен модел от серията Amber. Ефективно отопление при -30градуса! Предназначен е за климатизиране на помещения 25-30 кв.м. Вграден Wi-Fi модул за контрол и управление от телефона.

Цена: 1,620.00лв.

Наличен

Брой:

Gree GWH18ACD FAIRY

Елегантен и стилен климатик от серията FAIRY. Много добри технически характеристики на отлична цена.Виско енергиийна ефективност А++/A+.Предназначен е за отопление и охлаждане на помещения до 35 кв.м. Вграден нагревател във външното тяло за отопление при много ниски температури и Wi-Fi модул за контрол и управление от телефона.

Цена: 1,680.00лв.

Наличен

Брой:

Gree GWH24ACE FAIRY

Елегантен и стилен, мощен климатик от серията Fairy. Много добри технически характеристики на отлична цена.Виско енергиийна ефективност А++/A+.Предназначен е за отопление и охлаждане на помещения до 45 кв.м. Вграден нагревател във външното тяло позволява отопление при много ниски температури. Разполага с Wi-Fi модул за контрол и управление от телефона.

Цена: 1,728.00лв.

Наличен

Брой:

Gree GWH24AAD BORA

Мощен климатик,предназначен за отопление и охлаждане на помещения до 40 кв.м.Той е от серията BORA,която се харектеризира с висока отдавана мощност и висока енергийна ефективност. Вграден Wi-Fi модул за управление през телефон или таблет.

Цена: 1,788.00лв.

Наличен

Брой:
«1 2» Страница 1 от 2