Добре дошли в нашия магазин!
Филтри

Климатици

Избери по

Мощност (BTU)

Клас енергийна ефективност отопление

За помещения

Цена

768лв. - 1788лв.

Мини количка

Количката е празна.

BORA BORA

«1»

Продукти

GREE GWH09AAB BORA ECO

Стандартен инверторен климатик - серия BORA. Най-ниска цена и висок клас енергийна ефективност А++/А+. С консумация при отопление само 0.77kW Това е едно отлично евтино решение за климатизация на малки помещения до 15кв.м.

Цена: 768.00лв.

Наличен

Брой:

GREE GREE GWH12AAB BORA ECO

Климатици GREE серия BORA ECO. Нов модел, наследник на серията LOMO. Характеризира се с най-ниска цена и висок клас енергийна ефективност - SEER А++/ SCOP A+! С ниската си консумация на отопление и отличната цена, това е оптималното решение в ниския ценови клас за климатизация на помещения до 20кв.м.

Цена: 978.00лв.

Наличен

Брой:

GREE GWH18AAD BORA ECO

Мощен климатик - серия BORA. Характеризира се с висока отдавана мощност, което го прави подходящ за инсталиране в помещения около 30-35кв.м. Висок клас на енергийна ефективност. Надеждно отопление на супер цена. Wi-Fi управление от телефон

Цена: 1,500.00лв.

Наличен

Брой:

Gree GWH24AAD BORA

Мощен климатик,предназначен за отопление и охлаждане на помещения до 40 кв.м.Той е от серията BORA,която се харектеризира с висока отдавана мощност и висока енергийна ефективност. Вграден Wi-Fi модул за управление през телефон или таблет.

Цена: 1,788.00лв.

Наличен

Брой:
«1» Страница 1 от 1